Csintalan palák és költözés... megint

 

Hello Nép! 
Remélem jól vagytok! 

Letudtam az első hetet a suliból, egy órát már le is fogok adni! :D De még így is lesz elég kredit, tehát mesés a világ. A maradék kurzusok meglehetősen jónak tűnnek és a tanárok is pöpecek. 

A nyelv is egyre jobban megy, lassan ugyanolyan szinten tudok hadarni, mint a magyarban :D

A költözés szituációja az volt, hogy fáztam a szobámban, azért kaptam egy másikat, ami jobban körbe van véve hamarosan már fűtött helységekkel. Az idő hűl, de Bogi meg nem hűl, szóval a világ jó és az élet szép.

 

Elmentem moziba, mert volt egy film, amit mindenképpen meg akartam nézni. Tim Burton film volt, és mondanom sem kell, nem csalódtam. 

Anya küldött csomagot, pakkot kaptam. ( Köszi Dóri, még mindig jó a süti, bár a végén járok)  Szóval készen állok a hidegre, megjött a melegítősereg. 

A kerékpárom, hű társam a Darth Vader nevet kapta, fekete színe folytán. Szóval Vaderke nagyon ügyesen és szépen gurul, és nem hagy meghalni. Jó ez a város, bárhol ott van 10 perc alatt két keréken. Ezzel a vasparipával járok ide-oda, bevásárolni, meg ügyintézni. 

 

És a nem működő csengője piros, mint a Sötét Apa kardja. :)

Tegnap sütöttünk palacsintát a koliban, készült vagy ötven darab. De már nincsen. Négyen befaltuk őket, ahogyan azt kell!  Finom volt! Boti és Andris keményen dolgoztak, én pedig fantasztikus szaktudásom nyújtottam a tevékenységhez. 

Minden jó történik, és rossz alig.

Jó itt kint, de mint mindig, most is hiányoztok! 

Tessék vigyázni magunkra, meg mindenki egymásra :) (és mindenki egy másra, idézve drága jó Édesapámtól) 

Sok puszi:

Bogi

 

 

Mi az a toledo??

Hello Nép! 

A kérdés gyors megválaszolásának érdekében: a belga neptun. CSAK NEM FAGY BE! 

Nem telítődik túl a szerver, részletes óraleírás van, és még a tanárodról is kideríthetsz egyet s mást.

Tehát felvettem az óráimat. :)

Aztán az otthoni házik írásának is nekiálltam.

Lett egy biciklim. A nevén még gondolkozom, meg kell szereznem rá egy hátsó sárvédőt. 

Amúgy minden pöpec. Egész jól kipofoztunk egy kedves kolistársam segítségével, és mentem is vele boltba, meg ide-oda. Ha majd készen lesz a remekmű, megmutatom a drágát. 

Vasárnap afrikai misére mentem, és mindenki rettentően kedves volt. Meghívtak minket ebédelni utána, és elég finomakat ettünk. 

Egyre több kolis arccal vagyok jóban, ami eléggé szuper. Mondjuk lassan már elfogynak, tekintve, hogy kemény 12-en vagyunk. De mindenki kedves, a konyha egészen jól rendben van tartva az aprócska közösség által, akik mi vagyunk.

Holnap megyek elsőre az Ichtus közösségbe, meglátjuk milyen lesz. Már várom.

 

Szépen lassan, de minden kialakul, és egyre jobban érzem magam. Persze, ahogy telik az idő, erősödik az otthoniak hiánya is, de minél tovább múlik az ittlét, annál hamarabb láthatom újra a meseszép arcokat. 

És persze kapok látogatókat is! 

Mára ennyi.

 

Vigyázattok magatokra! 

Puszik

ps.:
az eheti arc-mutogatás:

https://www.youtube.com/watch?v=BUrshl-GSao

Holnap!

Holnap!

Holnap!