Csintalan palák és költözés... megint

 

Hello Nép! 
Remélem jól vagytok! 

Letudtam az első hetet a suliból, egy órát már le is fogok adni! :D De még így is lesz elég kredit, tehát mesés a világ. A maradék kurzusok meglehetősen jónak tűnnek és a tanárok is pöpecek. 

A nyelv is egyre jobban megy, lassan ugyanolyan szinten tudok hadarni, mint a magyarban :D

A költözés szituációja az volt, hogy fáztam a szobámban, azért kaptam egy másikat, ami jobban körbe van véve hamarosan már fűtött helységekkel. Az idő hűl, de Bogi meg nem hűl, szóval a világ jó és az élet szép.

 

Elmentem moziba, mert volt egy film, amit mindenképpen meg akartam nézni. Tim Burton film volt, és mondanom sem kell, nem csalódtam. 

Anya küldött csomagot, pakkot kaptam. ( Köszi Dóri, még mindig jó a süti, bár a végén járok)  Szóval készen állok a hidegre, megjött a melegítősereg. 

A kerékpárom, hű társam a Darth Vader nevet kapta, fekete színe folytán. Szóval Vaderke nagyon ügyesen és szépen gurul, és nem hagy meghalni. Jó ez a város, bárhol ott van 10 perc alatt két keréken. Ezzel a vasparipával járok ide-oda, bevásárolni, meg ügyintézni. 

 

És a nem működő csengője piros, mint a Sötét Apa kardja. :)

Tegnap sütöttünk palacsintát a koliban, készült vagy ötven darab. De már nincsen. Négyen befaltuk őket, ahogyan azt kell!  Finom volt! Boti és Andris keményen dolgoztak, én pedig fantasztikus szaktudásom nyújtottam a tevékenységhez. 

Minden jó történik, és rossz alig.

Jó itt kint, de mint mindig, most is hiányoztok! 

Tessék vigyázni magunkra, meg mindenki egymásra :) (és mindenki egy másra, idézve drága jó Édesapámtól) 

Sok puszi:

Bogi

 

 

Ajánló
Kommentek
  1. Én