Vigyázat, vendég!

Groetjes Nép! 

Vendégem volt a héten, és ennek nagyon örültem. Tomi jött el meglátogatni Hollandiából. Évfolyamtársak vagyunk a Károlin és mindketten erasmusra adtuk a fejünket. Hogy a honvágy keserédes szájízét kicsit eltűnni érezzük, összegyűltünk hát itt Leuvenben, és szerdától máig jó alaposan körbejártuk a várost.

 

 

A padlómnak is alaposan szüksége volt már egy ölelésre, tekintve, hogy még egyszer sem estem orra - a szobámban- , így Tomi feláldozva saját magát, két éjszakát a szőnyegezett, matracozott felületen szundított végig. 

Számomra is sok újat láttunk a városból, ami igen jó volt. Gyakoroltunk egy kis hollandot/flamandot bibliaolvasáson is és mennyei gulyást főztünk az Ichtus közösség tagjainak. 

Íme balról jobbra Melody, Seraja, Céline, Bianka, és jómagam. 

Hadd kedveskedjek pár további képpel is! :)

Ez itt a kilátás a központi könyvtár tornyából, ahol volt szerencsénk a déli harangozást is hallanunk. Ha esetleg gyakrabban kérdezek vissza... hát az ezért lehet.

 

 

 

Ezen felül az a hír van, hogy beküldtem pár írásomat a Lépcső magazinnak, így érdemes ott tartani a szempárokat. Hamarosan lapzárta van, és ha Isten is úgy akarja, ott leszek publikálva újfent. :)

Nem is bírok várni arra, mit hoz a jövő. Igazán jó most nekem itt, várom a következő látogatást is persze, de addig sem lesz rossz. Kihozom a legtöbbet abból, ami itt vár rám. :)

Puszik

Bogi

 

Ajánló
Kommentek
  1. Én