Megoldás? Azt nem szeretjük...

Szép estét Nép! 

 

Egy újabb kolis aranyköpéssel indítom a bejegyzést. A CH-s népek nagyon szeretik a szarkazmust... és a kakaót is. Igen azt is! 

Egyértelműen ezek mellé társulnak az örök klasszikusok, és Margit lila gőzei. Mindennapi társalgásunk egy intertextuális kavalkád.

Telnek múlnak a napok, Bogi úszni ment, meg jár edzegetni mindenfelé. Ingyen van a sport! Akkor fittek leszünk! 

Egy kóruspróbára is elmentem itt. Furcsa volt kotta nélkül zenét tanulni. De az is biztos, hogy Szuahéliül vagy más afrikai nyelven sem énekeltem még soha. Igazi kihívás, és elképesztő élmény.

Skype-oltam családdal, és a hamarosan érkező delegácó 2/3-ával is.Bár a képen csak az egyikük látszik. Kevesebb mint egy hónap és jönnek drága barátnőim látogatni. Ezen a szövegen keresztül is köszönöm, hogy jöttök :) 

 

Az élet és a sörök még mindig jó itt. Nagyon sokat gyarapodok itt önismeretben. Rengeteg mindenre már másként tekintek, és új szemüveggel látom az otthoni világot is. Korábban is hálás voltam azért, amim Budapest vagy Pécsett volt, de most még inkább. Mégis rájövök bizonyos hiányosságokra is. Ettől függetlenül ugyanannyira várom, hogy újra láthassam drága Népem és sok puszit, ölelést adjak át, amit itt tárolok nektek addig a szívemben.

 

Sok puszi mindenkinek

Bogi 

p.s: imádkozzatok Misikéért. Mindegy ki ő, csak tessék imádkozni érte.

Ajánló
Kommentek
  1. Én