A buborékba szorult lány

Sziasztok!

Megint jelentkezem. Készülődés van, sok mindent várok. Jézus születését például. Vagy hogy hazamenjek a családomhoz, és a pénteket, szóval... sok mindent. Felkérést teljesítek pénteken, felolvasok. Izgulok, de izgatott is vagyok. 

Fogytán van a benzinem, ha lehetek őszinte, de hát, hogy ne lennék? Családban marad. Meg barátok közt. Van olyan itt, akit nem ismerek, de olvas? Szóval fáradok el, teli van az agendám, és folyton jönnek az extra programok. 

Na de! Jártam Bruggében megint, de most másként éltem meg, mint múltkor. Legutóbb nem hagyott nyomot. Na de most...? 

Nézzétek csak! 

 

 

 

Mesivel szerintem ez marad az alap póz. 

 

 

 

 

Szomjunk a fény a sötétben, ha már Advent. 

 

 

Betti volt a vendégem, vele mentem, de ő nem szereti, ha fotózzák. Képzeljétek el őt. Okos és NyiLazni is tud. :) Ennyit segítek.

Velünk voltak még Mesi vendégei is, meg még egy kolis pajtás, István. 

Tanulni még mindig kell eleget. Az otthoni iskolai munkámról nem is beszélve, belegondolni sem merek egyelőre. De egy nagy kihíváson már túl vagyok, sőt kettőn, a középkori irodalom tantárgyam csaknem készen van. Ennek meglehetősen örülök. 

A kolisokról hadd mondjak még pár szót. Már most sajnálom, hogy itt kell hagynom őket. Belopták magukat a szívembe, hiába nem akartam engedni, és még kulcsra is zártam... Ők ügyesen a lakatok piszkálásában. Szóval jó itt... egyre jobb. De miért most, mikor két hét és vége? Nahh... megyek haza és honvágyam lesz. 

Sokat tanultam, meg nőttem felfele. Belgium: Hivatástisztázás a javából. 

Szóval péntek a következő mérföldkő. Végre az itteni emberek is olyan szavakat hallhatnak tőlem, amik nagyjából megfelelő módon vannak egymás mellé helyezve, hogy elmondhassam, mit is látok, meg azt a mit, hogyan. Először hallhatnak majd mondani is valamit, nem csak beszélni. Izgalmas. Vajon tetszik majd nekik, amit látnak így belőlem? Kiderül. Ha igen, ha nem, az egy cél marad: hinni kell.

További mélyülő hangolódást kívánok a karácsonyra!

Bogi

Ajánló
Kommentek
  1. Én