Taizé, és kutyaszitterkedés

Sziasztok! 

Tanuláson kívül nem sok minden történik. Kicsit meghíztam, tehát többet edzek. Skype-olok néha családdal, barátokkal, dolgozok egy kicsikét a szakdogámon is, és élvezem a belga lét jó pillanatait és söreit. 

Voltam egy taizé imán, ami elég jó volt, elhangzott egy szép ima, amit megosztanék veletek, kissé ügyetlen forditásomban:

"Uram, köszönöm, hogy gyógyítasz. Üvölteni akarok, de csak a leghalkabb sírás hagyja el a számat. Köszönöm, hogy fény vagy a legsötétebb napjaimban. " 

Tetszett, hogy vannak még olyanok, akik a legrosszabban is az áldást keresik.

A kolis közösség egyre jobban kovácsolódik össze, ami tetszik, mert én is az ötvözet része lehetek.

Vigyáztam a kolifőnök kutyájára is, Morzsira. Zabálni való kis eb a rosszcsont, és nagyon szeret emberek ölében aludni... és a karjukon. Ez az egyetlen kifogásom a hétvégi munka lemaradásra. Morzsi a karomon aludt, fél kézzel lassú a gépelés ... :D

 

Íme a ragadozó. Szörnyen hatékony harci eb egyébként. Halálra "szomorúkutyaszemez" bárkit. Meg elkunyerálja az ellenség össze kajáját. Totál siker! 

 

Na de egyébként kérem. Próbálom a blogot életben tartani, de nem hiszem, hogy nagyon lekötné a társaságot a középkori hiperkorrekciós szószerkezetek erdeje. Így majd írok az elefántvadászatról vagy valamiről. 

A hétvégén jönnek a lányok, az biztos jó kis téma lesz. Addig is kitartást! :D Tudom, hogy nélkülem sivár nihil az élet.

Későre jár, inkább alszok! 

Sok puszi, szeretet és ölelés Nép! 

Bogi

Ajánló
Kommentek
  1. Én